אבוקדו מכיל שומן מסוג אומגה 9 (חומצה אולאית).חומצת שומן זו היא לא חיונית, הגוף שלנו יודע לייצר אותה והיא מאוד חשובה לבריאות הלב וכלי הדם שלנו.
האבוקדו מכיל כמות מכובדת של סיבים תזונתיים: כ- 25% מהדרישה היומית שלנו ב-100 גרם אבוקדו.
ב-100 גרם של אבוקדו יש:
האבוקדו מכיל נוגדי חמצון כמו: α-Carotene, β-Carotene, Lutein
נוגדי חמצון שחשובים לבריאות העיניים שלנו ולבריאות הגוף.
בשליש אבוקדו (100 גרם ללא הקליפה) יש כ-150 קק"ל.
בכף אבוקדו(כ-25 גרם) יש כ-35 קק"ל.