כל אחת מהאופציות שווה למנת חלבון גדולה = כ-220 קלוריות (קק"ל)
✅200 גרם לפני הכנה / 140 ג' אחרי הכנה חזה עוף/פילה עוף
✅200 גרם לפני הכנה / 140 ג' אחרי הכנה כבד עוף
✅ירך עוף ("משולש") ללא העור
✅2 שוקיים עוף ללא העור
✅2 יחידות כנפיים ללא העור
✅110 ג' לפני הכנה פרגיות (כשיפוד אחד)
✅70 גרם לפני הכנה בשר טחון
✅80 גרם לפני הכנה ורד הצלע (אנטריקוט) (מספר 1)
✅80 גרם לפני הכנה צלעות בלי העצם (מספר 2)
✅80 גרם לפני הכנה חזה בקר (מספר 3)
✅160 גרם לפני הכנה כתף מרכזית (מספר 4)
✅130 גרם לפני הכנה צלי כתף (מספר 5)
✅170 גרם לפני הכנה פילה מדומה (מספר 6)
✅80 גרם לפני הכנה מכסה הצלע (מספר 7)
✅140 גרם לפני הכנה זרוע (שריר הזרוע) (מספר 8)
✅50 גרם לפני הכנה קשתית (אסאדו) בלי העצם (מספר 9)
✅80 גרם לפני הכנה צוואר (מספר 10)
✅90 גרם לפני הכנה סינטה (מספר 11) כולל השומן
✅130 גרם לפני הכנה סינטה (מספר 11) אם מסירים את רוב השומן
✅130 גרם לפני הכנה פילה (מספר 12)
✅190 גרם לפני הכנה שייטל (מספר 13)
✅220 גרם לפני הכנה אווזית (מספר 14)
✅200 גרם לפני הכנה צ'אק (שפיץ צ'אך) (מספר 15)
✅170 גרם לפני הכנה כף (מספר 16)
✅130 גרם לפני הכנה פלדה (מספר 17)
✅90 גרם לפני הכנה שריר אחורי (מספר 18)
✅170 גרם לפני הכנה וויסברטאן (מספר 19)
✅90 גרם לפני הכנה לשון ואיברים פנימיים אחרים
✅100 ג' אנטריקוט "דק-דק" בלדי (שליש חבילה)
✅90 ג' המבורגר קפוא (כיחידה אחת)
✅90 ג' קבב (2-4 יחידות, תלוי בגודל)
✅90 ג' נקניקיות עוף זוגלובק (3 נקניקיות)
✅100 ג' נקניקית צ'וריסוס (כנקניקיה אחת)
✅120 ג' שניצל מטוגן (כיחידה אחת)
✅50 גרם לפני הכנה כבד אווז
✅2 קופסאות טונה במים - גודל רגיל 100 ג' לאחר סינון (כל אחת)
✅קופסת טונה בשמן - גודל רגיל 100 ג' לאחר סינון
✅קופסת סרדינים בשמן (מסוננת) - גודל רגיל 100 ג' לאחר סינון
✅קופסת מקרל בשמן (מסוננת) - גודל רגיל 100 ג' לאחר סינון
✅✅קופסת טונה במים + ביצה שלמה + כף (25 ג') גבינה עד 5%
✅90 גרם לפני הכנה דג פילה מקרל (לא בשימורים)
✅100 גרם לפני הכנה סלמון מעושן
✅130 גרם לפני הכנה / 100 גרם אחרי הכנה דג פילה סלמון ללא העור
✅140 גרם לפני הכנה / 100 גרם אחרי הכנה דג פילה הרינג (מטיאס, דג מלוח)
✅160 גרם לפני הכנה דג פילה טונה (לא בשימורים)
✅170 גרם לפני הכנה / 120 גרם אחרי הכנה דג פילה לברק
✅170 גרם לפני הכנה / 120 גרם אחרי הכנה דג פילה דניס
✅170 גרם לפני הכנה / 120 גרם אחרי הכנה דג פילה פורל
✅170 גרם לפני הכנה / 120 גרם אחרי הכנה דג פילה קרפיון
✅170 גרם לפני הכנה / 120 גרם אחרי הכנה דג פילה בורי
✅190 גרם לפני הכנה דג פילה ברמונדי
✅190 גרם לפני הכנה דג פילה ברבוניה
✅230 גרם לפני הכנה / 170 גרם אחרי הכנה דג פילה אמנון (מושט)
✅230 גרם לפני הכנה / 170 גרם אחרי הכנה דג פילה בס
✅230 גרם לפני הכנה / 170 גרם אחרי הכנה דג פילה נסיכת הנילוס
✅230 גרם לפני הכנה / 170 גרם אחרי הכנה דג פילה מוסר ים
✅230 גרם לפני הכנה / 170 גרם אחרי הכנה דג פילה לוקוס
✅300 גרם לפני הכנה דג פילה סול
✅באופן כללי, דגים שלמים טריים: חצי דג בינוני או דג אחד קטן